Tant Tristianas Livsstilskonsultation

Tant Tristianas Livsstilskonsultation

Tant Tristiana Träsk

livsstilskonsult

ger dig råd om allt du aldrig velat veta

Självskadarmanual på begäran

Tant Tradilalia svararPosted by Cajsa Lisa 2014-08-03 21:24:22

Tant Tristiana Tragiks
nybörjarmanual "Happy cutting" i självskadande (främst skärande) för folk i arbetsmarknadsåtgärd är borttagen på begäran.

---


Kära Tant Trist,
Jag har tänkt att det skulle kunna vara en bra idé att skära mig. Inte så mycket, bara så att det rinner blod och blir lite lagom meckigt - så jag inte kan tänka på arbetsmarknadsåtgärder en stund.
Nu är jag ju nybörjare i självskadarbranschen, så jag undrar om du som är en sån fantastisk livsstilskonsult även kan konsulta i ett sånt här ärende?
Jag är lite orolig för ärrbildning och infektioner och sånt, jag vill ju liksom bara skära mig för stunden så att säga. Har du några råd om hur jag skall göra?

hälsningar CleenCut  • Comments(0)//livsstilskonsultation.cajsalisa.net/#post20

Råd om Elkonvertering

Tant Tradilalia svararPosted by Cajsa Lisa 2013-10-02 15:56:16
(januari 2009)

FRÅGA:

Kära Tant,

Jag är djupt troende medlem av församlingen Svävande Ord (www.herregud.com).

Vår herre har låtit pröva mig med en hjärtåkomma som påstås kunna botas genom elkonvertering.

Mitt problem är att jag har fått en hjärtläkare med ett muslimskt namn. Jag är orolig för att jag skall vakna upp som muslim efter elkonverteringen. Det är sånt som man hamnar i helvetet för!

Vad säger kära tant, skall jag chansa och låta elkonvertera mig av denne potentiellt otrogne man, eller bör jag säga nej till elkonverteringen och be församlingen att be för mitt hjärta?


SVAR:

Jaa du, detta är ett delikat problem. Även om du hade fått tilldelat en läkare med svenskklingande namn så kan det ju inte garantera hur elkonverteringen slutar. Kanske läkaren själv har blivit elkonverterad och vaknat upp som ateist. Eller något annat obehagligt.

Om du kan vänta något år så kommer det dock att tas ett riksdagsbeslut angående religion hos elkonverterande läkare. Regeringen har genom Kristdemokraterna lämnat en proposition till riksdagen som i korthet innebär att läkare får utföra elkonvertering om det efter oberoende utredning kan garanteras att läkaren i fråga har samma religion som den som skall konverteras. (En tidigare motion med krav att endast sant kristna läkare får utföra elkonvertering har tidigare tappats bort.)

Den proposition som skall beslutas om gäller dock endast hjärtsjuka med diagnosen hjärtFLIMMER. Om du har oturen att istället ha hjärtFLADDER så får du dessvärre nöja dig med den läkare du får, eller resa till t ex Kansas för att utföra konverteringen för egna pengar.

Tills vidare säger vi bara INCH ALLAH etc

Tant Tradilalia Trut

  • Comments(2)//livsstilskonsultation.cajsalisa.net/#post3